Πραγματικά δεν ήθελα να το γράψω αυτό το άρθρο, δεν ήθελα ούτε καν να γίνει αλλά νομίζω Sony ότι με ανάγκασες. Λέω με ανάγκασες γιατί ο καιρός περνάει και ήθελα να δω κάτι παραπάνω για το PS4 Pro.

Αφού λοιπόν έχουν περίπου 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του PS4 Pro θέλω να πω μερικά πράγματα για την αναβαθμισμένη κονσόλα της Sony. Θα αρχίσω λοιπόν και θα πω. Γιατί τόση ησυχία; Περίεργη ησυχία κιόλας. Όταν είχε ανακοινωθεί το PS4 Pro πραγματικά είχαμε ένα σκασμό από ειδήσεις. Στούντιο να μιλάνε να βγαίνουν για την δύναμη της κονσόλας και ότι θα την στηρίξουν και άλλα σχετικά πράγματα.

Έπειτα από μήνες λοιπόν μετά την κυκλοφορία του, εγώ θα πω αυτό που πιστεύω το οποίο είναι ότι η Sony δεν υποστηρίζει καθόλου την αναβαθμισμένη κονσόλα της. Βλέπω να είναι τελείως στο περιθώριο και μια Sony να δίνει βάση στο PS4 Slim. Βλέπω τόση υποστήριξη στο PS4 Slim που πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι για την κυκλοφορία του PS4 Pro.

Ps4-pro-2

Μήπως απλά εκείνη την εποχή η εταιρεία ήθελε να πάρει την προσοχή από το Project Scorpio και να βγάλει κάτι βεβιασμένα απλά για να πάρει την προσοχή του Scorpio. Πραγματικά αυτό που βλέπω με στεναχωρεί καθώς θα μπορούσε να κάνει κάποιο καλό bundle και να προωθήσει το PS4 Pro σε μια καλή τιμή με ένα παιχνίδι η κάποια Limited Edtion της κονσόλας.

Γενικότερα σε κανένα βαθμό δεν βλέπω καμία υποστήριξη από την εταιρεία και αυτό μου έχει φέρει στο προσκήνιο ένα ερωτηματικό. Μήπως η Sony μας ετοιμάζει ακόμη μία αναβαθμισμένη κονσόλα για φέτος έτσι ώστε να φανεί αντάξια στο αντίπαλο που λέγεται Project Scorpio;

ps4-pro-14

Αυτό τι ενδεχόμενο δεν είναι σίγουρα απίθανο καθώς το Project Scorpio είναι σχεδόν διπλάσιο σε δύναμη μπροστά στο Ps4 Pro. Μένει φυσικά να το δούμε κιόλας αυτό καθώς δεν ξέρουμε πως θα κινηθεί η Microsoft με την εν λόγω κονσόλα.

Οι επόμενοι έχουν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον για τον λόγο ότι θέλουμε να δούμε πως θα κινηθούν οι δυο εταιρείες. Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι μου να πω ότι το συγκεκριμένο editorial είναι προσωπικά και όλα αυτά που λέω αντιπροσωπεύουν την γνώμη μου και μόνο.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.