Νέο DLC για το Warhammer: End Times - VideoGamer.gr
whmrvrmt
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Νέο DLC για το Warhammer: End Times

Η Fatshark κυκλοφόρησε το πρώτο δωρεάν DLC του Warhammer: End Times-Vermintide, με όνομα “Sigmar’s Blessing“. Με το δωρεάν DLC θα είναι διαθέσιμα για εσάς το Shrine of Solace και 40 νέα όπλα για να παίξετε.

Σύμφωνα με τα λόγια του Martin Wahlund, CEO της Fatshark, “Μετά από το επιτυχημένο launch του παιχνιδιού, λίγος χρόνος μας έμεινε για να το γιορτάσουμε, καθώς είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο να διορθώσουμε bugs και να δημιουργήσουμε καινούριο περιεχόμενο για το Vermintide. Το Sigmar’s Blessing είναι μόνο η αρχή και δεν βλέπουμε την ώρα να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα modes και λειτουργίες από το 2016 και έπειτα“.

H Fatshark σκοπεύει να προσθέσει ένα νέο single-player private mode στα μελλοντικά update-για τους παίχτες που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους αντιμετωπίζοντας τους Skaven μόνοι τους- ένα ρεαλιστικό mode που αφαιρεί HUD και crosshairs για τους σκληροπυρηνικούς Vermintide fans και ένα ολοκαίνουριο survival mode.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Total War: Warhammer

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016