Λίγοι είναι αυτοί που ίσως θυμούνται το 2012, την Quantic Dream να παρουσιάζει ένα tech demo με ένα ανδροειδές ονόματι Kara, η οποία μας έλεγε ότι ήθελε να ελευθερωθεί και να ζήσει. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως αυτό θα κατέληγε στο να γίνει ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι.
Πριν το κλείσιμο της παρουσίασης της Sony στην Paris Games Week, ανέβηκε στην σκηνή ο David Cage και μας παρουσίασε το νέο παιχνίδι της Quantic Dream. Πρόκειται για ένα νέο IP με την ονομασία Detroit: Become Human. H ανακοίνωση του παιχνιδιού ήρθε με μαζί με ένα trailer όπου συνεχίζει την ιστορία της Kara που μάθαμε το 2012 η οποία φαίνεται πως θέλει να ξεχωρίσει από το είδος της που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί ανθρώπους.
Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και όταν ξέρουμε πως πίσω από κάτι τέτοιο βρίσκεται ο David Cage δεν υπάρχει αμφιβολία στο αν θα βγει καλό ή όχι. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer του παιχνιδιού.
ΣΧΟΛΙΑ