Δύο νέοι τίτλοι υπό ανάπτυξη από την Lazy Bear Games - VideoGamer.gr
Lazy Bear Games 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Δύο νέοι τίτλοι υπό ανάπτυξη από την Lazy Bear Games

Σήμερα η Lazy Bear Games η οποία έγινε και γνωστή από το indie sport management simulation game, Punch Club, ανακοίνωσε ότι βρίσκονται δύο παιχνίδι υπό ανάπτυξη.

Η συγκεκριμένη είδηση ήρθε μέσα από το επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter η οποία κιόλας μας λέει ότι το ένα από τα δύο παιχνίδια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη είναι το Punch Club 2.

Αξίζει να πούμε ότι το πρώτο Punch Club το οποίο στην ουσία είναι ένα Boxing tyccoon και ο κόσμος συνηθίζει να έχει εμμονή με τέτοιου είδους παιχνίδια, διακρίθηκε μέσα από πολλούς indie τίτλους και κέρδισε αρκετούς fan μετά την κυκλοφορία του.

Τέλος η εταιρεία όπως μπορεί να είδατε και εσείς δήλωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα παιχνίδια αναμένονται σύντομα.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ