Οι MVP.P νικητές του Pro Gaming League 2016 για το Dota 2 - VideoGamer.gr
Οι MVP.P νικητές του Pro Gaming League 2016 - videogamer.gr
· Γράφει ο Γιώργος Πανταζάκος

Οι MVP.P νικητές του Pro Gaming League 2016 για το Dota 2

Κατά την διάρκεια του Starladder i-League Season 2, ένα ακόμα μεγάλο πρωτάθλημα πραγματοποιείται στην Κορέα ονομαζόμενο Pro Gaming League Summer 2016. Έχοντας έξη ομάδες να διαγωνίζονται για το κύπελλο, η ομάδα των MVP.Phoenix θα διακριθεί με 2 μόνο ήττες και 11 νίκες.

Το πόσο που θα μοιράστηκαν οι πρώτες ομάδες  είναι 100.000$, με τους MVP.P ναι παίρνουν 50.000$ για την πρώτη θέση, τους CDEC με 30.000$ για την δεύτερη θέση και τους IG.V με 20.000$ για την τρίτη θέση.

cropped_MVP_FI[1]

Κατά την διάρκεια τον best of five αγώνων, οι MVP.P θα κρατήσουν για τους δυο πρώτους αγώνες ένα πολύ δυνατό push 5 ατόμων που θα τους δώσει πολύ εύκολα τις πρώτες δυο νίκες. Ενώ στον τρίτο αγώνα, θα αλαλάξουν  νοοτροπία με ένα πολύ δυνατό lineup φέρνοντας των αγώνα σε μεγάλη διάρκεια για μία εύκολη νίκη.

Όταν ξεκίνησε το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για τους MVP.P, γιατί το lineup τους δεν ήταν και πολύ σωστό. Παρόλα αυτά η ομάδα θα καταφέρει να κάνει ένα πολύ δυνατό fight, την ώρα που οι CDEC σκότωναν τον Roshan, με αποτέλεσμα ένα πολύ δυνατό comeback και σε gold και σε kills. Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα τον MVP.P  “έμαθαν από τα λάθη” τους και κατάφεραν να φτιάξουν ένα πολύ δυνατό lineup, με αποτέλεσμα να νικήσουν τους CDEC σε λιγότερο από 30 λεπτά!. Στο τελευταίο παιχνίδι οι MVP.P αλλάζουν νοοτροπία και παίρνουν Naga Siren, για να καταφέρουν να πάνε το παιχνίδι σε late. Το κατάφεραν με αποτέλεσμα ο Kim ‘QO’ Sun με Naga να τελειώνει το παιχνίδι στα 40 λεπτά με 490 last hits και με εντυπωσιακό 715 GPM.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ