Το εξαιρετικό The Banner Saga 2, υποδέχεται την πρώτη του προσθήκη, καθώς όπως ανακοίνωσε η Stoic, κυκλοφόρησε το Survival Mode για τον επιτυχημένο τίτλο.
Στο Survival Mode, οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν μια ομάδα από μια πληθώρα ηρώων του universe. Μόλις είναι έτοιμη η ομάδα, η μάχη ξεκινάει. Όμως προσέξτε καθώς το perma-death στην μάχη υπάρχει και εάν χαθεί ένας ήρωας δεν θα μπορέσετε να τον επαναφέρετε. Για να ολοκληρωθεί το mode, οι παίκτες θα πρέπει να επιζήσουν από 40 συνεχόμενα επίπεδα μαχών.
Όπως σχολίασε ο John Watson της Stoic: “Το Survival Mode είναι κάτι το οποίο προετοιμάζαμε καιρό τώρα, στο παρασκήνιο. Είναι μια εντελώς νέα εμπειρία μέσα στο The Banner Saga 2. Ο σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό, tactical mode όπου οι fans θα μπορούν να παίξουν από μια διαφορετική οπτική, η οποία επικεντρώνεται στην στρατηγική και το σκληρό κόστος του θανάτου στη μάχη.”
Το The Banner Saga 2 θα κυκλοφορήσει για κονσόλες στις 26 Ιουλίου.