Με την κυκλοφορία του Syberia 3 να είναι πιο κοντά από ποτέ, και με την αναμονή χρόνων να φθάνει επιτέλους στο τέλος της, η Microids αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα ένα teaser trailer. Ο στόχος της είναι ασφαλώς να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία μας για τον νέο της τίτλο, κάτι που σαφώς καταφέρνει!

syberia-2

Ετοιμαστείτε για τις νέες περιπέτειες της Kate στο Syberia 3!

Το Syberia 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017 και το παρακάτω trailer μας δείχνει διαφορετικά σκίτσα και concept art για τον τίτλο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από όλους τους fans που θέλουν να εξερευνούν έναν open-world κόσμο ψάχνοντας παράλληλα για τα κατάλληλα στοιχεία για να λύσουν διάφορους γρίφους.

Η εξερεύνηση σε 3D περιβάλλον φαίνεται να παραμένει βασικό συστατικό για την Microids, με την εταιρεία ωστόσο να έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της το Syberia 3 να ακολουθήσει έναν διαφορετικό προσανατολισμό σε σχέση με τους προκατόχους του. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές αλλαγές ξεχωρίζει η διαφορετική προσέγγιση αναφορικά με το gameplay, με την έμφαση να δίνεται μεν στην εξερεύνηση, αλλά με την προσθήκη realtime 3D puzzles και εντυπωσιακού immersive storytelling να είναι στοιχεία που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στο νέο εγχείρημα από την Microids.

syberia-1

Δείτε το teaser trailer για το Syberia 3 και ετοιμαστείτε για μία διαφορετική εμπειρία που θα σας εντυπωσιάσει. Ο τίτλος αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2017 για PS4, Xbox One και PC.