Ένας νέος VR τίτλος ανακοινώθηκε σήμερα από την Snail Games και ακούει στο όνομα ARK Park. Πρόκειται για έναν νέο τίτλο, ο οποίος είναι βασισμένος στο παιχνίδι ARK: Survival Evolved και σκοπεύει να φέρει τους δεινόσαυρους στο σαλόνι μας!

ark-1

Μία διαφορετική gaming εμπειρία σας περιμένει μέσω του ARK Park!

Στο ARK Park έχετε την δυνατότητα να δείτε και να αλληλεπιδράσετε με περισσότερα από 1000 είδη δεινοσαύρων καθώς και να δείτε αντίστοιχα πώς αυτά αλλάζουν συμπεριφορά σε μία πληθώρα από διαφορετικά περιβάλλοντα. Μπορείτε να μεταφερθείτε σε χιονισμένα βουνά, τροπικά δάση καθώς και σε τεράστιες πεδιάδες ταξιδεύοντας μαζί με τους αγαπημένους σας δεινόσαυρους. Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον εγχείρημα, το οποίο φαίνεται να συνδυάζει το gaming με την γνώση και το εκπαιδευτικό κομμάτι της τεχνολογίας. Αν σκεφτεί κανείς το ενδιαφέρον που δείχνουν ακόμα και σήμερα πολλοί άνθρωποι για ταινίες όπως το Jurassic World, πρόκειται για έναν τίτλο που σίγουρα θα προκαλέσει ενδιαφέρον στην gaming κοινότητα, είτε πρόκειται για fans των ταινιών είτε αυτών των τεράστιων προϊστορικών πλασμάτων γενικότερα!

ark-2

Ο εν λόγω VR τίτλος βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να τοποθετείται μέσα στο 2017, χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ημέρα διάθεσης για το Playstation VR. Μπορείτε παρακάτω να δείτε το trailer ανακοίνωσης για τον νέο αυτό τίτλο από την Snail Games!