Βίντεο δείχνει την αντίδραση των ανθρώπων παίζοντας το Resident Evil 7 - VideoGamer.gr
KLHr5NR
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Βίντεο δείχνει την αντίδραση των ανθρώπων παίζοντας το Resident Evil 7

Το Resident Evil 7 ανακοινώθηκε και επίσημα στην E3 2016 και πραγματικά κατέπληξε τα πλήθη και με το παραπάνω. Από που να αρχίσουμε. Από το ότι έγινε first-person από τα εντυπωσιακά γραφικά, ή από το ολοκαίνουργιο set.

Πριν από μερικές ημέρες η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα μερικές απαντήσεις αλλά και πληροφορίες που αφορούν το παιχνίδι φυσικά. Εκεί μάθαμε πως τα θρυλικά Green Herbs θα είναι στο παιχνίδι και όχι μόνο.

Σήμερα η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο με τις αντιδράσεις των ανθρώπων από την Playstation VR έκδοση του παιχνιδιού που για λίγο την ξεχάσαμε ομολογούμε να πούμε. Πραγματικά τα βλέμματα έχουν πέσει για τα καλά πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις αλλά και τις εντυπώσεις του κόσμου που βρέθηκε στην E3 2016 και έπαιξε το Resident Evil 7.

Ο ενθουσιασμός, η χαρά, ο φόβος και η αγωνία είναι αυτά που θα μπορούσαμε να πούμε πως χαρακτηρίζουν το εν λόγω συνολικό βίντεο. Ανάμεσα τους φαίνεται πως βρέθηκε και ο σκηνοθέτης Paul W.S Anderson ο οποίος είναι γνωστός για την επιτυχημένη σειρά ταινιών Resident Evil. Δήλωσε πως ήταν κάτι το εξωπραγματικό και άκρως εντυπωσιακό αυτό που βίωσε παίζοντας το παιχνίδι.

Περιμένουμε πως και πως λοιπόν να δούμε περισσότερα για το Resident Evil 7.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016