Το Unravel θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου για Playstation 4, Xbox One και PC - VideoGamer.gr
46427 1 d0ff4b2c81
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Το Unravel θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου για Playstation 4, Xbox One και PC

Σύμφωνα με την Electronic Arts, το Unravel θα κυκλοφορήσει για Playstation 4, Xbox One και PC στις 9 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Martin Sahlin, creative director της ColdWood Interactive, αναφέρει: “To ταξίδι του Yarny, πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, γίνεται για να ενώσει σπασμένους δεσμούς. Η κλωστή συμβολίζει την αγάπη και την σύνδεση που μοιράζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, θα δοκιμάσουμε την εξυπνάδα και την ικανότητα σας να λύνεται puzzle βασισμένα στο περιβάλλον σας

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρχει δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού για να το κατεβάσετε μέσω EA Access. Το Unravel αποκαλύφθηκε πίσω στην E3 και ο πρωταγωνιστής μας είναι ένα μικρό ανθρωπάκι φτιαγμένο από κλωστή. Με την χρήση της κλωστής θα πρέπει να λύσετε γρίφους και puzzles και να ξεκλειδώσετε μια όμορφη ιστορία όσο προχωράτε το παιχνίδι.

Για να μάθετε λίγα περισσότερα για την ιστορία μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω Official Story Trailer για το Unravel.

To Unravel θα κοστίζει 14.99 ευρώ την ημέρα κυκλοφορίας, ωστόσο θα υπάρχει μια έκπτωση 10% σε όσους είναι μέλη του προγράμματος EA Access για το Xbox One.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ