Το νέο εντυπωσιακό gameplay video του Hogwarts Legacy, που έρχεται τα Χριστούγεννα - VideoGamer.gr
HogwartsLegacy screen 10
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Το νέο εντυπωσιακό gameplay video του Hogwarts Legacy, που έρχεται τα Χριστούγεννα

Στο τελευταίο State of Play είδαμε τι μπορούμε να περιμένουμε από το επερχόμενο Hogwarts Legacy, καθώς την ημερομηνία κυκλοφορίας, που είναι μέσα στα Χριστούγεννα του 2022.

Φτιάχνουμε τον χαρακτήρα μας όπως μας αρέσει, μέσα από έναν πολύ όμορφο character customizer, και ξεκινάμε τις σπουδές μας στο γνωστό σχολείο για μάγους! Επιλέγουμε μια από τις τέσσερις φατρειές και τον πέμπτο χρόνο των σπουδών μας αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε τις νέες μαγικές μας ικανότητες. Μπορούμε να εξερευνήσουμε το σχολείο και τους τριγύρω χώρους, να γνωρίσουμε συμμαθητές και να πάρουμε μέρες σε μαθήματα μαγείας!

Πέρα από τη ζωή στο σχολείο, υπάρχει και ένα μυστήριο που καλούμαστε να λύσουμε! Ο αινιγματικός καθηγητής Figg θα μας βοηθήσει να βρούμε την αλήθεια πίσω από την επανάσταση των goblins, που διοργανώνει ο Ranrok σε συμμαχία με τον σκοτεινό μάγο Victor Rookwood.

Η ιστορία διαδραματίζεται 100 χρόνια νωρίτερα από τις ταινίες αλλά θα δούμε και μερικούς γνωστούς χαρακτήρες όπως ο Nearly Headless Nick και σύμφωνα με το blog του Playstation, μπορεί και να δούμε και κάνα δύο Wesley!

To Hogwarts Legacy έρχεται τα Χριστούγεννα για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Hogwarts Legacy

Για: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

Δεκέμβριος 2022