Το Let It Die ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο downloads! - VideoGamer.gr
let it die 3
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Το Let It Die ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο downloads!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Grasshopper Manufacture, ο free-to-play τίτλος της για το PS4, Let It Die, ξεπέρασε τα 1.000.000 downloads. Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό επίτευγμα, αν σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος αριθμός επιτεύχθηκε σε μόλις 3 εβδομάδες!

let-it-die-2

Ειδικό event για το Let It Die από 6 έως 8 Ιανουαρίου!

Σε δημοσίευση στην επίσημη σελίδα για τον τίτλο Let It Die στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα στο Facebook, η εταιρεία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ‘είναι απίστευτο το ενδιαφέρον που δείχνετε για το Let It Die, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σε μόλις 3 εβδομάδες ξεπεράσαμε τα 1 εκατομμύριο downloads, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξή σας.’Η Grasshopper Manufacture για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό επίτευγμα ανακοίνωσε την έναρξη ενός ειδικού in-game event από τις 6 έως 8 Ιανουαρίου. Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου event, όλοι οι παίκτες που έχουν κατεβάσει τον συγκεκριμένο τίτλο θα λάβουν επιπλέον death metals (το in-game currency του τίτλου), με επιπλέον βραβεία να δίνονται σε όσους ολοκληρώσουν την naked challenge του τίτλου, walkthrough της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επίσημο κανάλι για το Let It Die στο Twitch.

Αν και πρόκειται για ένα αρκετά ‘ιδιαίτερο’ τίτλο, το νέο δημιούργημα της Suda 51 έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της gaming κοινότητας, με κάποια στοιχεία του να θυμίζουν στους παίκτες το franchise του Dark Souls. Η ίδια η εταιρεία έχει χαρακτηρίσει τον τίτλο της σαν ‘ένα θρίλερ γεμάτο δράση, στο οποίο όμως ενσωματώνεται και η ανάγκη για επιβίωση‘. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αιματηρό παιχνίδι!

let-it-die-1

Αν λοιπόν έχετε PS4, γιατί να μην δώσετε σε αυτόν τον δωρεάν τίτλο μία ευκαιρία; Να θυμάστε όμως ότι ο Uncle Death σας έχει υπό στενή παρακολούθηση!

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ