Το εκπληκτικό trailer του Batman της Telltale Games - VideoGamer.gr
batman telltale game grappling gun
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το εκπληκτικό trailer του Batman της Telltale Games

Η Telltale Games είναι μια εταιρεία που λίγο ή πολύ όλοι μας έχουμε ασχοληθεί με τα παιχνίδια. Μπορεί να ήταν το The Walking Dead, ή το Game of Thrones ή μπορεί και τo The Wolf Among Us πάντως σίγουρα κάτι έχετε παίξει από αυτά.

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την ανακοίνωση του πρώτου επεισοδίου της σειρά Batman της Telltale Games η οποία είναι στις 2 Αυγούστου. Το πρώτο επεισόδιο θα έχει τίτλο ”Realm of Shadows”.

Με αφορμή λοιπόν την San Diego Comic Con η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το debut trailer του παιχνιδιού το οποίο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.

Το trailer πραγματικά είναι εκπληκτικό όπως λέμε και στον τίτλο και μας έχει κάνει να περιμένουμε το παιχνίδι πως και πως. Στο trailer βλέπουμε για ακόμη μια φορά ότι θα παίξουμε πολύ ως Bruce Wayne και έπειτα σε Batman και αυτό γιατί φαίνεται πως θέλουν να δώσουν έμφαση στις αποφάσεις που θα παίρνει μέσα στο παιχνίδι ο Batman ως Bruce Wayne πάνω απ όλα.

Ο τίτλος με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα κυκλοφορήσει σε retail μορφή στις 16 Σεπτεμβρίου αλλά θα περιλαμβάνει μόνο το πρώτο επεισόδιο αλλά θα δίνεται μαζί με το Season Pass για όταν κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα επεισόδια.

Αυτό η αλήθεια είναι πως δεν το ακούμε και συχνά να συμβαίνει πάντως.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ