Το Artifact της Valve έρχεται τον Νοέμβριο - VideoGamer.gr
Το Artifact της Valve έρχεται τον Νοέμβριο
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Artifact της Valve έρχεται τον Νοέμβριο

Η Valve έχει ορίσει μια τελική ημερομηνία κυκλοφορίας στο Artifact: The Dota Card Game, επιβεβαιώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει για το Steam στις 28 Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι της Valve, Dota 2, και έχει τη μορφή παιχνιδιού συλλεκτικών καρτών που σχεδιάστηκε από τον Richard Garfield του Magic: The Gathering. Μετά την έναρξη του Steam, ο τίτλος θα έρθει σε Android και iOS κάποια στιγμή το 2019.

Είναι ενδιαφέρον ότι, αντίθετα με τη Dota 2, το Artifact δεν θα είναι free-to-play και θα φέρει την τιμή των 19.99$, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να ανταλλάσσουν κάρτες ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Το Artifact βασίζεται εξ ολοκλήρου σε εμπειρίες PvP, οπότε δεν θα υπάρχουν solo play διαθέσιμα πέρα ​​από ένα βασικό tutorial εναντίον AI bots.

Επιπλέον, το παιχνίδι αναπτύσσεται παράλληλα με μελλοντικές ενημερώσεις για τη Dota 2 με την ελπίδα ότι η Valve μπορεί να αντλήσει νέο περιεχόμενο και για τους δύο τίτλους. Το Artifact θα ξεκινήσει με 280 κάρτες, ενδεχομένως να υποδείξει τα σχέδια για τα πακέτα επέκτασης σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τέλος το παιχνίδι θα παρουσιαστεί στο PAX West τον επόμενο μήνα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ