The Walking Dead A Telltales Game Season 3: Νέο αποκαλυπτικό teaser trailer! - VideoGamer.gr
maxresdefault 2
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

The Walking Dead A Telltales Game Season 3: Νέο αποκαλυπτικό teaser trailer!

Ενώ οι οπαδοί της πασίγνωστης post-apocalyptic σειράς ,The Walking Dead,  θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο έτος για να παρακολουθήσουν το δεύτερο μισό της 7ης Season, όμως ο ομώνυμος gaming τίτλος της Telltale επιστρέφει για τη νέα σεζόν, αργότερα αυτόν το μήνα. Το πλήρες τρέιλερ της Season του gaming τίτλου The Walking Dead A Telltales Game, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, έρχεται στο φως για να δείξει περισσότερα για το πώς η νεαρή Clementine συναντά το νεοφερμένο Javier και έρχεται σε επαφή με ένα γνωστό και αγαπημένο πρόσωπο για τους fans της τελεοπτικής σειράς.

Η τρίτη σεζόν παίρνει το όνομά της από τους New Frontiers, μια ομάδα παρόμοια με τους Σωτήρες (Saviors) του Negan,  όπου και “αυτοί αποτελούν μια ομάδα από “αξιοπρεπείς” ανθρώπους, αλλά τώρα έχουν εξελιχθεί λόγο της όλης κατάστασης σε κάτι άλλο, πιο σκοτεινό“. Το trailer αποκαλύπτει την συνάντηση της Clementine με τον Javier, ενώ προσφέρει πλάνα σχετικά με την “τυραννική” ομάδα που θα αποτελέσει, μαζί με τους Walkers, το στόχαστρο της ιστορίας για την Season 3 του The Walking Dead της Teltalle Games.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να παρατηρήσουν, στο παραπάνω teaser trailer, και την επιστροφή του Ιησού (Jesus), ο οποίος απoτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο συζητημένα πρόσωπα, της post apocalyptic σειράς της AMC.

Η Season 3 της Telltale Games του The Walking Dead κάνει ντεμπούτο στις 20 του Δεκέμβρη, με την πρεμιέρα να προσφέρει δύο νέα επεισόδια, με τίτλους: “Ties That Bind, Part 1” and “Part 2”. Για περισσότερα νέα γύρο από τον κόσμο του gaming και όχι μόνο συντονιστείτε στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ