Project Re Fanstasy: Αποκαλύπτεται το νέο JRPG της Atlus! - VideoGamer.gr
pc 1920 1080 thumb
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Project Re Fanstasy: Αποκαλύπτεται το νέο JRPG της Atlus!

Όπως είχε υποσχεθεί, η Atlus μας δίνει μια πρώτη γεύση του νέου, υπό κατασκευή, fantasty RPG της, το οποίο, τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον, τιτλοφορείται  ως Project Re Fantasy. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν διαθέσιμα πλάνα παιχνιδιού ή ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα διατεθεί, το πρώτο project του νέου  Studio Zero. Το νέο όνομα της ομάδας καθώς και το tagline του παιχνιδιού, “A Fool’s Journey Begins“, προέρχεται από τις κάρτες ταρώ, όπου  το “Fool” συμβολίζει τον αριθμό μηδέν στην Arcana. Ο συμβολισμός συνεχίζεται στο λογότυπό τους, το οποίο διαθέτει ένα περιπετειώδες αγόρι, αντιπροσωπεύοντας μια νέα αρχή για το studio.

Όπως μπορείτε να αναμένετε από ένα πρώτο teaser trailer, δεν υπάρχουν πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία για τον κόσμο του παιχνιδιού ή τα κυρίως πρόσωπα. Το παραπάνω teaser trailer ξεκινά με μερικά λόγια αφηγούμενα στα Ιαπωνικά, ενώ σε αρκετά σημεία προβάλλονται πλάνα από τα διάφορα τοπία, καθώς και μερικών μεσαιωνικών αντικειμένων φαντασίας του παιχνιδιού. Τέλος, παρουσιάζεται και ο αριθμός μηδέν ως υπενθύμιση για τους δημιουργούς του Project Re Fantasy, το νέο Studio Zero.

studio-zero

Ολοκληρώνοντας, ο διευθυντής της εταιρείας Atlus, Naota Hiraoka επιβεβαίωσε στο Famitsu ότι οι Soejima και Meguro θα εξακολουθούν να συμμετέχουν στη σειρά Persona , με τον πρώτο να αποτελεί μέρος μιας νέας ομάδας της Atlus Artwork. Δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για τις πλατφόρμες υποστήριξης για το Project Re Fantasy , με το Hashino να τονίζει ότι “Ενώ για το υποστηριζόμενο υλικό είμαστε αναποφάσιστοι μέχρι σήμερα, εργαζόμαστε σκληρά για να παραδώσουμε πραγματικά κάτι νέο και απίστευτο για όλους τους οπαδούς μας“.  Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικά artwork από το νέο Project Re Fantasy.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ