Πιθανή η κυκλοφορία του Shenmue HD - VideoGamer.gr
shenmue 3 new screenshots kickstarter
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πιθανή η κυκλοφορία του Shenmue HD

Πριν ανακοινωθεί το επόμενο κομμάτι από την θρυλική σειρά Shenmue για πολλά χρόνια οι fans το περίμεναν με ανυπομονησία μέχρι που ανακοινώθηκε στην E3 2015 και επίσημα το Shenmue III.

Αν και έπειτα την E3 2015 είναι μηδαμινά τα πράγματα που έχουμε μάθει για το Shenmue III αλλά ελπίζουμε πως θα είναι κάτι καλό. Πολύ πρόσφατα λοιπόν οι fans της σειράς ανακάλυψαν ότι η SEGA έχει κατοχυρώσει online domain names για τα Shenmue Remastered και Shenmue HD. Αυτό ίσως να είναι και ένα σημάδι ότι το πρώτο παιχνίδι της σειράς να να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε PS4 και Xbox One.

shenmue-screenshot-700x389

Μέχρι στιγμής η ίδια η SEGA δεν έχει ανακοινώσει τίποτα που να είναι σχετικό με αυτό αλλά αν αυτά τα στοιχεία αληθεύουν τότε πιθανότατα ίσως θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση σύντομα.

Είναι ένας πολύτιμος χρόνος για την SEGA μέχρι να ετοιμαστεί αλλά και να κυκλοφορήσει το Shenmue III να έχουν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς έτσι ώστε και άτομα που δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν την σειρά να την δοκιμάσουν αλλά και παλιοί να ξαναζήσουν αυτήν την απίστευτη εμπειρία.

Οπότε εμείς ας ελπίσουμε σύντομα να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο Videoamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ