Overwatch: Πιθανή αποκάλυψη του χαρακτήρα Sombra - VideoGamer.gr
overwatch wallpapers 1080p Is Cool Wallpapers
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Overwatch: Πιθανή αποκάλυψη του χαρακτήρα Sombra

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν από την πολυναμενόμενη, για πολλούς, Blizzcon έρχεται στο “φώς” μέσα από το επίσημο ψηφιακό κατάστημα εμπορευμάτων της Blizzard ,ένα “μυστήριο” artwork. Το συγκεκριμένο artwork φένεται να αποκαλύπτει επισήμως την πολυαναμενώμενη και πολυφημολογούμενου χαρακτήρα Sombra του Overwatch.

Αν και η παρουσίαση της Sombra έχει ταλαιπωρήσει για αρκετούς μήνες τους fans του γνωστού team-based FPS τίτλου της BlizzardOverwatch, η εταιρεία δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει για το πότε θα γίνει διαθέσιμη η συγκεκριμένη χαρακτήρας στο παιχνίδι. Αυτή την φορά όμως, έχουμε στα χέρια μας την πιο λεπτομερή, πιθανή διαρροή, του χαρακτήρα, καθώς η συγκεκριμένη διαρροή, μέσω του επίσημου site της Blizzard, φανερώνει ένα υπερ υψηλής ποιότητας artwork της Sombra. Το συγκεκριμένου artwork δεν θα αποτελέσει, μάλλον, το in-game μοντέλο του χαρακτήρα, αλλά περισσότερο ένα poster για την επίσημη παρουσίασή του. Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο άρθρο έχει “μαρκαριστεί”, στο κάτω δεξί μέρος της εικόνας, με το ονοματεπώνυμο ενός επίσημου γραφίστα της Blizzard, του John Polidora. Παρακάτω παραθέτεται το συγκριμένo artwork με την λεπτομερή αποκάλυψη ενός θυληκού χαρακτήρα, με τα στοιχήματα να είναι υπερ της Sombra.

sombra-art

Φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι η επίσημη ανακοίνωση της  Sombra θα πάρει “σαρκα και οστά”στην φετινή Blizzcon, αργότερα αυτή την εβδομάδα. Προσωπικά, θα ήθελα να περιμένω να εμφανιστεί μέσω ενός, από τα υπέροχα και άκρως ρεαλιστικά mini-movies που έχει δημιουργήσει η Blizzard στο παρελθόν για την ιστορία των ηρώων του Overwatch, και στην συνέχεια να παρουσιστεί το in-game μοντέλο του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ