Νέο ρεκόρ πωλήσεων για το The Division - VideoGamer.gr
47800 1 96893c2fcb
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για το The Division

Το Tom Clancy’s The Division δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη κυκλοφορία της Ubisoft, καθώς πλέον κατέχει και το ρεκόρ του καλύτερου νέου franchise όσο αναφορά την opening εβδομάδα της κυκλοφορίας του, όπως ανακοίνωσε επίσημα και η Ubisoft.

Αυτό σημαίνει πως οι πωλήσεις την εβδομάδα κυκλοφορίας του ξεπέρασαν τις πωλήσεις που έκανε το Destiny της Bungie στην εβδομάδα κυκλοφορίας του, με πάνω από $330 εκατομμύρια παγκοσμίως τις πρώτες πέντε ημέρες.

tom_clancys_the_division_39

“Το Division κερδίζει την κορυφή στην βιομηχανία για τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας, πράγμα που είναι φοβερό κατόρθωμα. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις ομάδες μας και ταπεινοί απέναντι στα εκατομμύρια των παικτών που μας έδωσαν το feedback και την υποστήριξη τους. Το Division είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της ικανότητας μας να παραδώσουμε έναν καθηλωτικό τίτλο με βαθύ gameplay, που κρατάει τους παίχτες και τους κάνει να θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους με την κοινότητα και τους φίλους τους.” δήλωσε ο Yves Guillemot, CEO και Co-Founder της Ubisoft.

Η Ubisoft επίσης σημειώνει το ρεκόρ των παικτών που πήραν μέρος, με πάνω από 1,2 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίχτες online σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά και πάνω από 100 εκατομμύρια ώρες online παιχνιδιού μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ