Νέο Import/Export mode για το GTA V Online - VideoGamer.gr
grand theft online cash
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

Νέο Import/Export mode για το GTA V Online

Με μια τεράστια ποικιλία σε αυτοκίνητα, το GTA V Online αποφασίζει να αφήσει τους παίκτες να επωφεληθούν στο έπακρο από αυτά, πουλώντας τα, στο νέο Import/Export mode του.

Η δυνατότητα αυτή υποστηρίζεται στο πιο πρόσφατο update Further Adventures In Finance and Felony στην κατηγορία CEO. Οι παίκτες θα μπορούν να αποκτούν, να τροποποιούν και να πουλάνε αυτοκίνητα και θα έχουν μάλιστα τη δυνατότητα να μεταφερθούν σε Executive Offices. Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να διατηρούνται σε ένα Executive Garage με χωρητικότητα μέχρι και 60 οχήματα.

Επιπλέον, θα ανοίξει η πρόσβαση σε νέα στρατιωτικά και μη οχήματα. Οι παίκτες θα πρέπει να κινηθούν έξυπνα ως προς το ποια οχήματα να κλέψουν και να τροποποιήσουν για την επιχείρησή τους. Θα υπάρχει βέβαια και ένα network με διασυνδέσεις που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Τα νέα οχήματα που θα μπορούν να βρεθούν μέσα στο παιχνίδι είναι τα BF Ramp Buggy, JoBuild Phantom Edge, Karin Technical Aqua, Nagasaki Blazer Aqua, Brute Armored Boxille, MTL Wastelander, Imponete Ruiner 2000 και Coil Rocket Voltic.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ