Νέο Immortals Fenyx Rising και ένα 2D Prince of Persia έρχονται από την Ubisoft - VideoGamer.gr
t2w4geqf
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο Immortals Fenyx Rising και ένα 2D Prince of Persia έρχονται από την Ubisoft

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tom Henderson από το Xfire, η Ubisoft εργάζεται πάνω στο επόμενο κεφάλαιο για το Immortals Fenyx Rising και σε ένα νέο Prince of Persia.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως αναμένουμε ένα showcase event μέσα στη χρονιά, στο οποίο θα δούμε όλα όσα δουλεύονται στα studios της Ubisoft. Το event αυτό ήταν να γίνει πριν την Ε3, αλλά λόγω της παγκόσμιας κατάστασης, θα πρέπει να το περιμένουμε για πιο μετά στο έτος.

Στο showcase event αναμένουμε να δούμε πάνω από 20 τίτλους και μαζί το επόμενο Immortals: Fenyx Rising αν και η Ubisoft Quebec βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσλήψεων. Ακόμα ένας τίτλος που αναμένουμε να δούμε, είναι ένα νέο Prince of Persia, το οποίο θα είναι ξεχωριστό project από το Prince of Persia: Sands of Time Remake και το οποίο μάλλον πρόκειται για 2.5D εκδοχή που αντλεί την έμπνευση του από το original Prince of Persia του 1989.

Τέλος, άλλοι τίτλοι που περιμένουμε να δούμε είναι τα Skull and Bones, Beyond Good and Evil 2 και το Assassin’s Creed Infinity, αλλά και μάλλον την αποκάλυψη του αναμενόμενου spin-off, Assassin’s Creed: Rift.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την Ubisoft, αλλά εδώ είμαστε για ότι νεότερο προκύψει!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Immortals Fenyx Rising

Για: Google Stadia, Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

2 Δεκεμβρίου 2020