Πριν από λίγο καιρό η Telltale Games είχε ανακοινώσει πως μέσα στις τότε επόμενες μέρες θα ανακοινώσει περισσότερα σχετικά με το Batman: A Telltale Games Series.

Αρχικά η εταιρεία ανακοίνωσε πως η σειρά θα αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι και πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσουν και τα πέντε επεισόδια μέσα στο 2016. Όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν η Telltale Games το παιχνίδι θα εστιάσει όχι τόσο στον Batman αλλά στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ την στολή, Bruce Wayne. Θα εστιάσει στις επιλογές που θα πάρετε και αυτό θα λειτουργήσει έτσι στο αν ο χαρακτήρας σας θα φορέσει την μάσκα ή όχι.

batman-script.0.0

Όσον αφορά το οπτικό κομμάτι το παιχνίδι θα είναι παρόμοιο με αυτό που μας έχει συνηθίσει εδώ και κάποια χρόνια η Telltale Games. Δυστυχώς η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποιο gameplay ή κάποιο screenshot αλλά ανακοίνωσε πως θα δοθούν και τα δύο στην δημοσιότητα λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Περιμένουμε πως και πως λοιπόν να δούμε κάτι παραπάνω για το εν λόγω τίτλο ο οποίος μάλιστα μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.