Μήπως έρχεται το Battlefield Bad Company 3; - VideoGamer.gr
Battlefield Bad Company 3
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μήπως έρχεται το Battlefield Bad Company 3;

Αναμφίβολα,κάποια παιχνίδια μένουν χαραγμένα στην μνήμη μας ανά τα έτη,γιατί μας έδωσε αυτό που άλλα παιχνίδια της κατηγορίας του δεν το είχαν. Για εμένα ένα εξ αυτών είναι η σειρά Battlefield και πιο συγκεκριμένα η Bad Company. Όντας φανατικός υποστηρικτής της σειράς περίμενα πως και πως το παιχνίδι με τον αριθμό ”3” επάνω του. Στο προσκήνιο έρχεται μια φήμη μέσω ενός YouTuber ονόματι AlmightyDaq ο οποίος μας αποκαλύπτει πως η μια ενδεχόμενη κυκλοφορία ενός τρίτου Bad Company δεν είναι και τόσο μακριά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει,μάλλον το Sequel της σειράς θα διαδραματίζεται στο Βιετνάμ, σε περίοδο που χρονικά τοποθετείται στα μέσα και προς το τέλος του πολέμου, με στοιχεία από τον Ψυχρό Πόλεμο. Τα customizations, τα όπλα και τα οχήματα θα έχουν περισσότερο το στυλ του Battlefield 4 και όχι του Battlefield 1, αν και κάθε αντικείμενο θα προέρχεται από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Επίσης, το Battlefield Bad Company 3 δεν θα έχει microtransactions, ούτε battlepacks, μετά τις αντιδράσεις απ το Star Wars: Battlefront II. Τέλος το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς και μη είναι να περιμένουμε σχετική ανακοίνωση από την ίδια την EA.

battlefield bad company 2

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ