Κυκλοφορίες του μήνα - Απρίλιος - VideoGamer.gr
april
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Κυκλοφορίες του μήνα – Απρίλιος

Μπορεί ο Απρίλιος να έχει λίγες κυκλοφορίες στην φαρέτρα του, όμως είναι σίγουρο πως θα βρείτε παιχνίδια που μπορεί να περιμένατε για χρόνια να παίξετε. Τίτλοι όπως Quantum Break, Dark Souls III (δες το επικό trailer!), Star Fox Zero και Ratchet & Clank είναι τίτλοι που σίγουρα θα παίζουμε για κάμποσο καιρό αφού κυκλοφορήσουν.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά:


 

Τρίτη 5 Απριλίου

  • Quantum Break – XONE, PC

quantum-break-keyart-desktop_wide

Το Quantum Break που λαμβάνει χώρα στο Riverport University, είναι ένα thrid person action shooter που εξιστορεί τα γεγονότα ενός πειράματος για ταξίδι στον χρόνο που πήγε στραβά. Το συμβάν έχει αρχίσει να καταστρέφει σιγά σιγά τον κόσμο και τον χρόνο, αλλά ταυτόχρονα δίνει συγκεκριμένα time abilities στους δύο ήρωες του τίτλου, τους  Jack Joyce και Paul Serene.

  • Dirt Rally – PS4, XONE, PC(Retail)

maxresdefault[4]

Το DiRT Rally κυκλοφόρησε αρχικά στο Steam Early Access τον προηγούμενο Απρίλιο, και αποθεώθηκε από τους φαν για την εγκατάλειψη της πιο arcade μορφής που είχε πάρει ο τίτλος τα τελευταία χρόνια, για την ρεαλιστική προσομοίωση. Η εταιρία πλέον έχει θέσει καινούριους ορίζοντες για το franchinse, ευχαριστώντας τους φαν για την υποστήριξη με μια κυκλοφορία σε PS4, Xbox One και την retail έκδοση στα PC.

  • Assassin’s Creed Chronicles – PS Vita

assassins-creed-chronicles-now-a-three-part-series-set-in-china-india-russia-1427986494009[1]

Η μοναδική συλλογή του 2D ταξιδιού της Ubisoft, έπειτα από την επιτυχία σε κονσόλες και PC κάνει την μετάβαση και στο “παραμελημένο” handheld της Sony. Στον τίτλο μπαίνετε στη θέση τριών Assassin σε Κίνα, Ινδία και Ρωσία αντίστοιχα βιώνοντας μια πιο stealth έκδοση του Assassin’s Creed.


 

Τρίτη 12 Απριλίου

  • Dark Souls III – XONE, PS4, PC

DARKSOUL_facebook_mini

Το τρίτο μέρος της σειράς Dark Souls έρχεται ανανεωμένο, με νέο σύστημα μάχης και νέα abilities για περισσότερο damage στους εχθρούς. Έρχεται επίσης με διάφορα νέα mechanics όπως τα gravestones, ενώ έχει γίνει και γενικό overhaul στον τομέα των γραφικών. Ετοιμαστείτε για νέους εχθρούς, που έρχονται να κάνουν τις μάχες πιο επικές και δύσκολες από ποτέ!


 

Πέμπτη 14 Απριλίου

  • The Legend of Zelda: A Link To The Past – N3DS

linktothepast

Το The Legend of Zelda: A Link to The Past είναι ένας τίτλος της Nintendo που κυκλοφόρησε το 1991 και αυτό το μήνα έρχεται στο 3DS. Στο παιχνίδι ο Link ταξιδεύει για να σώσει τη Hyrule, να κερδίσει το Ganon και να σώσει τα γυναικόπαιδα από τους Sages.


 

Τρίτη 19 Απριλίου

banner_saga[1]

Το παιχνίδι διαδραματίζεται λίγο μετά τα γεγονότα του προκατόχου του, με τους παίκτες να επιστρέφουν στον γνώριμο κόσμο του για να συνεχίσουν την περιπέτεια τους. Οι επιλογές που έκαναν οι παίκτες στο πρώτο παιχνίδι, θα επηρεάσει την συνέχεια του. Ο τίτλος υπόσχεται βελτιωμένο οπτικό αποτέλεσμα, εξελιγμένη turn-based μάχη, καθώς και μια νέα φυλή, τους Horseborn.


 

Τετάρτη 20 Απριλίου

ratchet_and_clank_movie_game_screenshot_45_by_yoshiyoshi700-d8xd6qz

Φορέστε τη διαστημική σας στολή και ετοιμαστείτε γι’ αυτήν την επανασχεδιασμένη, συναρπαστική περιπέτεια με νέα παιχνίδια, αρχηγούς και επίπεδα που δεν υπήρχαν στον πρώτο τίτλο του PlayStation. Σώστε το γαλαξία με ακόμα περισσότερα όπλα και gadget στο ήδη πρωτότυπο οπλοστάσιο της σειράς και απολαύστε εκπληκτικά πλάνα από την ίδια την ταινία καθώς και εκθαμβωτικά γραφικά που αξιοποιούν στο έπακρο τις απίστευτες δυνατότητες του PS4.


 

Παρασκευή 22 Απριλίου

star-fox-zero-wallpaper-03-1920x1200

Πάρτε στον έλεγχο σας τον Fox McCloud, καθώς πιλοτάρει το Arwing του σε νέες διασκεδαστικές και υψηλής ανάλυσης πίστες, σε αυτό το μοναδικό reboot της Nintendo.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ