Ικανοποιημένη η Sony από τις μέχρι τώρα πωλήσεις του Playstation VR - VideoGamer.gr
playstation vr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ικανοποιημένη η Sony από τις μέχρι τώρα πωλήσεις του Playstation VR

Πριν από λίγους μήνες με την κυκλοφορία του Playstation VR να είναι το επίκεντρο η Sony είχε κρατήσει επιφυλάξεις σχετικά με την πορεία του. Τελικώς από ότι φαίνεται έπεσε πολύς κόσμος έξω καθώς το ”μηχάνημα”πήγε εξαιρετικά καλά.

Τόσο καλά που στη χώρα μας είναι ακόμη πολύ δύσκολο να το βρεις καθώς περιμένουμε τη νέα ”φουρνιά” να φτάσει και να καλύψει την ζήτηση. Πρόσφατα ο Executive Officer της Sony, Kazuo Hirai, δήλωσε πως η εταιρεία είναι πολύ ικανοποιημένη με τις μέχρι τώρα πωλήσεις του Playstation VR και την δυνατό του ξεκίνημα.

psvr

Επίσης δήλωσε ότι αυτή είναι ακόμη η αρχή για το Playstation VR και αναμένεται να κυκλοφορήσουν πολλά και όμορφα πράγματα στο νέο μέλος της οικογενείας της Sony. Τέλος ολοκλήρωσε τον λόγο του δηλώνοντας, ”Αυτό που μας κάνει να έχουμε σχέδια και μέλλον σχετικά με το Playstation VR είναι η φαντασία.

Το 2017 αναμένεται να είναι μια πολύ καλή χρονιά για την Sony και σίγουρα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα είναι μπροστά για ακόμη μια χρονιά στο θέμα του software αλλά και του hardware. Από την άλλη πλευρά φυσικά μένει να δούμε και τι θα κάνει η Microsoft καθώς ακόμη κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το Project Scorpio.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ