Μέσα στα χρόνια που διανύουμε βλέπουμε πολλά πράματα να γίνονται στην βιομηχανία του gaming που σίγουρα παλαιότερα δεν βλέπαμε. Ένα από αυτά είναι και το να βλέπουμε παιχνίδια κλώνους τα οποία προέρχονται από μεγάλα ονόματα. Κάπως έτσι γίνεται και με το Daymare 1998.

Θυμάστε έναν τύπο που είχε φτιάξει εκείνο το unofficial remake του Resident Evil 2; Εκείνος λοιπόν πήγε και έκανε δικό του παιχνίδι του οποίο φυσικά μοιάζει πολύ με το Resident Evil σε αρκετά πράγματα.

Η Invader Studios έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού το οποίο φαίνεται ότι μέχρι και ο τίτλος έχει σχέση με το Resident Evil 2. Ο τίτλος είναι Daymare 1998 και το Resident Evil 2 κυκλοφόρησε το 1998. Σαν λάτρης της σειράς ο developer δεν νομίζουμε αυτό να είναι κάποια σύμπτωση. Το παρακάτω βίντεο είναι ενδιαφέρον αν και θα σας φανεί ότι μοιάζει φυσικά ότι έχει στοιχεία από την γνωστή σειρά αλλά παρόλα αυτά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Τώρα που τελειώσατε είμαι σίγουρος ότι μέσα σας είπατε ότι είναι πολύ σκοτεινό αλλά και καλό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC μέσα στο 2017.

Τέλος εσείς μην ξεχνάτε ότι σε αυτόν τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Steep της Ubisoft σε Uplay Key για PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.