Μήπως έχουμε επιστροφή στις ρίζες για το επόμενο Call of Duty; - VideoGamer.gr
Call
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μήπως έχουμε επιστροφή στις ρίζες για το επόμενο Call of Duty;

Πρόσφατα η Activision ανακοίνωσε ότι ο Call of Duty τίτλος για το 2017 αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games η οποία μας έδωσε το Call of Duty: Advanced Warfare. Εκεί η αλήθεια πως ειπώθηκε κάτι από την εταιρεία που αξίζει να σημειώσουμε.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η Activision δήλωσε ότι ο επόμενος θα ”επιστρέψει στις ρίζες με παραδοσιακές μάχες” κάτι το οποίο μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Τώρα λοιπόν μένει να δούμε αν αυτό σημαίνει ότι θα δούμε κάτι σε Modern Warfare ή κάτι ακόμη καλύτερο που είναι εποχές Παγκοσμίου πολέμου.

Ας μην ξεχνάμε πως πριν από μερικούς μήνες υπήρξαν αναφορές ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα διαδραματίζεται στο Vietnam και είναι κάτι πολύ πιθανό καθώς δεν έχουμε δει και ιδιαίτερα ένα παιχνίδι καθαρά για το Vietnam από την εταιρεία πέρα φυσικά από μερικές αποστολές που είχαμε στο Call of Duty: Black Οps. Πάντως με τέτοια δήλωση σίγουρα η εταιρεία έχει κερδίσει την προσοχή μας στο να δούμε τι θα κυκλοφορήσει φέτος.

call_of_duty_

Το επόμενο Call of Duty αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες και ίσως μετά από αυτό η εταιρεία κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος από την EA η οποία κυκλοφόρησε ένα αριστούργημα του gaming, Battlefield 1.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ