Απογοητευμένη η Platinum Games με την ακύρωση του Scalebound - VideoGamer.gr
Απογοητευμένη η Platinum Games με την ακύρωση του Scalebound - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Απογοητευμένη η Platinum Games με την ακύρωση του Scalebound

Η Platinum Games δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με την ακύρωση του Scalebound, που είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία σε Xbox One και Windows 10 για αργότερα μέσα στην χρονιά.

Ο πρόεδρος και CEO Kenichi Sato έγραψε: “Λυπούμαστε πολύ που σας ανακοινώνουμε, πως στις 9 Ιανουαρίου, 2017, η Microsoft Studios ανακοίνωσε την ακύρωση του Scalebound. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που τα πράγματα τέλειωσαν έτσι, ειδικότερα εφόσον γνωρίζουμε πως πολλοί φανς περίμεναν την κυκλοψορία του τίτλου όπως εμείς.

scalebound_71

“Προχωρόντας εμπρός, θα συνεχίσουμε να σας παραδίδουμε περιεχόμενο υψηλού επιπέδου, ξεκινώντας με το NieR: Automata τον Μάρτιο, συμπεριλαμβάνοντας προιόντα όπως τα GRANBLUE FANTASY Project Re:Link και LOST ORDER στο μέλλον.”

Ο Sato έκλεισε λέγοντας: “Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας και κοιτάμε μπροστά στην συνεχή υποστήριξή σας!

Η δήλωση υπαινίσεται πως η Platinum δεν θα συνεχίσει την ανάπτυξη του Scalebound, κάτω απο νέο publisher.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Phil Spencer ανακοίνωσε στο Twitter την ακύρωση του Scalebound και την χαρακτήρσε ως “δύσκολη απόφαση”, αλλά το Xbox πιστεύει πως “έτσι είναι καλύτερα για τους Xbox gamers”.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ