Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Cossacks 3 - VideoGamer.gr
cossacks 3 videogamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Cossacks 3

Όπως ανακοίνωσε η GSC Game World, η νέα προσθήκη με τίτλο Cossacks 3 στη μακρόβια real-time strategy σειρά, θα κάνει την εμφάνιση της τον Σεπτέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου είναι 20 Σεπτεμβρίου.

Το Cossacks 3, είναι ένα remake του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, το οποίο συνδυάζει τα κλασσικά mechanics του Cossacks με νέο οπτικό αποτέλεσμα και με δυνατότητα εμφάνισης μέχρι και 10.000 στρατιωτών ταυτόχρονα στην οθόνη. Περιλαμβάνει 12 έθνη προσφέροντας μέχρι και 70 διαφορετικές μονάδες καθώς οι παίκτες θα μάχονται σε 5 single-player campaigns και multiplayer μάχες 8 παικτών.

cossacks 3 videogamer.gr

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης: “Αυτό το remake του κλασσικού παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001, περιέχει όλα τα στοιχεία που ξεχώρισαν και τα συνδυάζει με σημερινά 3D γραφικά. Το Cossacks 3 προσφέρει στον παίκτη αμέτρητες tactical επιλογές. Πέρα από την κατασκευή κτιρίων και την παραγωγή πρώτων υλών, το παιχνίδι περιλαμβάνει την ευρεία ποικιλία μονάδων και την επιρροή του τοπίου.” 

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε κάποιο παιχνίδι της σειράς, με το τελευταίο, Cossacks 2: Napoleonic Wars, να κυκλοφορεί το 2005. Αναμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το Cossacks 3 και ευελπιστούμε να πάρουμε στα χέρια μας ένα καλό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Cossacks 3

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

20/09/16