Το Mastercase Pro 3, η νεότερη προσθήκη στην MasterCase σειρά, έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα πρόταση που διατηρεί το σύνολο των επιλογών παραμετροποίησης του MasterCase 5, για τα Micro-ATX builds σας.

“Βασιζόμενοι σε έρευνες εντός της κοινότητας, διαπιστώσαμε ότι οι Micro-ATX μητρικές γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Οι χρήστες που στρέφονται σε αυτές, συνήθως επιθυμούν και ένα αντίστοιχα μικρότερο case. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το MasterCase Pro 3 μικρότερο από την MasterCase 5 σειρά” λέει ο Mark, Product Marketing Lead για τα cases. “Όντας μέρος της MasterCase σειράς, το Pro 3 παραμένει modular χάριν στο FreeForm σχεδιασμό, επιτρέποντας στους χρήστες να παραμετροποιήσουν, να διαφοροποιήσουν και να αναβαθμίσουν το case τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Επιπλέον, παρά το μαζεμένο μέγεθος, αυτό το case δύναται να φιλοξενήσει μεγάλα components όπως ισχυρά PSUs, ψηλά CPU coolers και τεράστιες κάρτες γραφικών. Οι χρήστες μπορούν πλέον να στήσουν ισχυρότατα συστήματα, χωρίς να καταφύγουν σε ATX cases.”

Μειωμένο Μέγεθος – Η σειρά MasterCase 5 παρέχει στους χρήστες την ελευθερία να προσαρμόσουν το σύστημά τους σε μεγάλο βαθμό, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ώστε να δημιουργήσουν το σύστημα των ονείρων τους. Η σειρά MasterCase Pro 3 προσφέρει τον ίδιο βαθμό επιλογών  σε ένα μικρότερο μέγεθος, για τους χρήστες που δεν αναζητούν συστήματα σε ATX διαστάσεις.

Επάρκεια χώρων – Ενώ το MasterCase Pro 3 είναι ένα Micro-ATX case, είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να φιλοξενήσει parts μεγάλων διαστάσεων. Έτσι, μπορεί να χωρέσει μέχρι και δύο full sized κάρτες γραφικών, ένα 280mm ψυγείο για υδρόψυξη, πέντε ανεμιστήρες και μέχρι και οκτώ HDDs. Όχι και λίγα parts για ένα Micro-ATX build! Συνδυάστε άνετα μία DIY υδρόψυξη μαζί με SLI/CF των καρτών γραφικών σας, για ένα σύστημα ονειρικών επιδόσεων.

FreeForm™ Modular System – Η ουσία των επιλογών παραμετροποίησης στα cases της Cooler Master κινείται γύρω από το νέο FreeForm™ Modular System. Ο στόχος είναι να δημιουργούμε cases που επιτρέπουν στους χρήστες να στήσουν το σύστημά τους όπως ακριβώς οι ίδιοι επιθυμούν, με μεγάλα περιθώρια στην παραμετροποίησή του και πολλές επιλογές για εναλλάξιμα και αφαιρούμενα κομμάτια όπως panels, dust covers και drive cages. Το MasterCase Pro 3 χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα, αλλά προσθέτει επιπλέον επιλογές παραμετροποίησης. Το Pro 3 διαθέτει ένα αφαιρούμενο partition panel, ένα επιπλέον αφαιρούμενο cooling bracket στο εμπρός μέρος καθώς και ένα sliding clip and click panel.

MasterAccessory Ecosystem – Όλα τα cases της σειράς MasterCase είναι συμβατά με μια ειδική σειρά αξεσουάρ, με επιπλέον add-ons να προστίθενται με κάθε νέο case. Μπορείτε εύκολα να παραμετροποιήσετε το MasterCase Pro 3 με αξεσουάρ όπως γυάλινο πλαϊνό, LED partitions, top και front dust covers, graphics card supports καθώς και ποικίλες άλλες σειρές περιφερειακών. Όλα τα αξεσουάρ βρίσκονται διαθέσιμα για αγορά στο Cooler Master online store.

Το MasterCase Pro 3 είναι το Micro-ATX case που δουλεύει για εσάς. Με πλήθος επιλογών παραμετροποίησης, το μέγεθος δεν είναι πλέον περιοριστικός παράγοντας για τα μικρότερα συστήματά σας. Είναι το case που θα κάνετε πραγματικά ότι θέλετε.

Το MasterCase Pro 3 θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των συνεργατών της Coolermaster στο τέλος του Οκτώβρη με προτεινόμενη τιμή λιανικής 114.99€.