Συνεχίζεται και για αυτόν τον μήνα ο μόνιμος μηνιαίος διαγωνισμός, αποκλειστικά για τα μέλη του VideoGamer Greece, με πλούσια δώρα κάθε μήνα από τους χορηγούς μας.

Στον έβδομο μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Batman της Telltale Games σε Steam Key για PC.

Βρες καταπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις σε όλους τους τελευταίους τίτλους μόνο στο Kinguin.

UPDATE: Νικητής για τον Άυγουστο, που θα κάνει βόλτες στο Gotham, είναι ο Nickmofoe! Νίκο, you've got mail :)! Σας ευχαριστούμε όλους που λαμβάνετε μέρος μηνιαία και μην απογοητεύεστε, έρχεται σύντομα τοVideoGamer of the Month για τον Σεπτέμβριο!

batmanwinner

 


Πως παίρνω μέρος στον διαγωνισμό;

Πολύ απλά! Για αρχή πρέπει να είστε μέλος του VideoGamer Greece κάνοντας εγγραφή, και δημιουργώντας το δικό σας user profile στην ιστοσελίδα μας. Μετά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμμετέχετε στην κουβέντα. Αφήνοντας σχόλια στα άρθρα, αυξάνετε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο VideoGamer του μήνα.

Πως μπορώ να δω τον αριθμό των σχολίων μου;

Υπάρχει στην δεξιά μπάρα μια λίστα με τους Top 10 χρήστες του μήνα. Οι πέντε από αυτούς, την τελευταία ημέρα κάθε μήνα θα κληρώνονται για να βγει ο μηνιαίος νικητής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, διαβάστε την σελίδα με τους όρους και τις οδηγίες!