Scorn Xbox Series X Trailer - Με άρωμα H.R. Giger - VideoGamer.gr
Scornartandscreenshots eebaf4 6365045
· Γράφει ο Φάνης Καραμήτσος

Scorn Xbox Series X Trailer – Με άρωμα H.R. Giger

Ήμουν ακόμα έφηβος όταν ήρθα σε επαφή με την “αρρωστημένη” τέχνη του H.R Giger. Έχοντας μόλις δει το πρώτο Alien έψαξα να βρω από πού εμπνευστήκαν για την δημιουργία αυτού το τρομακτικού πλάσματος. Αυτός συνδυασμός σάρκας και μηχανής μου χαράχθηκε στην μνήμη μου για αρκετό διάστημα. Η τέχνη του Ελβετού ζωγράφου με φρίκαρε αρχικά αν και αργότερα μεγαλώνοντας απέκτησε μια παράξενη γοητεία.

Το Scorn είναι ξεκάθαρα φτιαγμένο για να ζωντανέψει τους μακάβριους πίνακες του καλλιτέχνη. Όπως μαρτυρά και το όνομα του είναι σχεδιασμένο για να προκαλεί μια απέχθεια στον παίκτη. Το παιχνίδι το είδαμε πριν λίγα χρόνια όταν είχε κυκλοφορήσει ένα ολιγόλεπτο gameplay demo που βρισκόταν ακόμα στην Alpha version. Μετά από αυτό χάθηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να το ξαναδούμε στην παρουσίαση του Xbox.

O τίτλος θα είναι ένα first person και θα έχει μάχες με μερικά ειδικά σχεδιασμένα όπλα αλλά και puzzles. Το παιχνίδι αναπτύσσετε από την Εbb Software και θα κυκλοφορήσει στο επερχόμενο Χbox series X αλλά και στο Steam. Αν τρώτε τότε καλύτερα να μην δείτε τα παρακάτω trailer.

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Scorn

Για: PC, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA