Life is Feudal: Your Own - VideoGamer.gr
lifYo
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Life is Feudal: Your Own

Η πλήρης κυκλοφορία του Life is Feudal: Your Own έρχεται στις 17 Νοεμβρίου, και με το development να είναι κοντά στην ολοκλήρωση, περιεχόντας πολλά features που ζητούσε η κοινότητα του τίτλου, η Bitbox κυκλοφόρησε ένα πολύ ωραίο animated trailer που εξιστορεί τα γεγονότα.

Στο νέο animated trailer, ο γνωστός σε όλους μας και αγαπημένος Sean Bean (The Lord of the Rings, Game of Thrones) δίνει την φωνή του σαν αφηγητης των γεγονότων του τίτλου – και ευτυχώς αυτή τη φορά δεν πεθαινει.

Στο Life is Feudal μπορούμε να πάρουμε τον ρόλο πολεμιστή, αγρότη, αρχιτέκτονα ή καλλιτέχνη. Πρόκειται για ένα open world MMO στο οποίο μπορούμε να διαμορφώσουμε τοπία και ολόκληρες πόλεις με την βοήθεια των συμπαικτών μας και να δημιουργήσουμε μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος crafting, διάφορα αντικείμενα είτε για καθημερινή χρήση είτε ως όπλα. Μπορούμε να επιβιώσουμε μόνοι μας ή να βοηθηθούμε από τους γείτονες μας, ενώ η PvP εμπειρία είναι πολύ ρεαλιστική και οι μάχες έντονες και γεμάτες δράση.

Το Life is Feudal: Your Own έρχεται στις 17 Νοεμβρίου, και μπορείτε ήδη να το αγοράσετε στο Steam, σε Early Access στην τιμή των 29,99€.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.