Εξ ολοκλήρου remake το επερχόμενο MediEvil! - VideoGamer.gr
MediEvil PS4 Remake NEWS release date updates for Sony s next PlayStation 1 remaster 684221
· Γράφει ο Vasilis Papaspiliou

Εξ ολοκλήρου remake το επερχόμενο MediEvil!

Σύμφωνα με τον Shawn Layden της Sony, το νέο MediEvil δεν θα είναι ένα απλό remaster. Πρόκειται για την πλήρη αναβίωση της σειράς με ένα ολοκληρωτικό remake του τίτλου, τον οποίο αναπτύσσει η Sony σε συνεργασία με την Other Ocean Interactive.

Θεωρώ πως υπάρχουν ορισμένες λέξεις που μπορεί να ακούγονται παρόμοιες, αλλά έχουν, στην πραγματικότητα, διαφορετική σημασία.Αυτό συμβαίνει και με τις λέξεις remake και remaster.“, δηλώνει ο Layden. “Εδώ μιλάμε για remake. Έχουμε πάρει το original game design, πολλά χαρακτηριστικά κομμάτια του τεχνικού τομέα, αλλά και της ιστορίας και της ατμόσφαιρας του παιχνιδιού και δουλεύοντας με την Other Ocean Interactive ξαναχτίζουμε αυτό το original MediEvil, το MediEvil του PSOne!”

Ο Layden συμπλήρωσε πως η ομάδα ανάπτυξης αποτελείται και από μερικά ταλέντα που είχαν ασχοληθεί με την δημιουργία του παιχνιδιού πίσω στο 1998, και καθησύχασε τους fans λέγοντάς τους ότι το remake θα παραμείνει πιστό στο original.

Ανυπομονούμε για το άκρως νοσταλγικό trailer στις 31 Οκτωβρίου, αλλά και για την είδηση της πιθανής ημερομηνίας κυκλοφορίας του!

Για περισσότερα γύρω από το MediEvil, αλλά και για άλλα νέα και ειδήσεις, μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ