To Batman: Arkham VR έρχεται σε HTC Vive και Oculus Rift τέλη Απριλίου - VideoGamer.gr
batman arkham vr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To Batman: Arkham VR έρχεται σε HTC Vive και Oculus Rift τέλη Απριλίου

To Batman: Arkham VR είναι ένας από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν σχεδόν μαζί με την κυκλοφορία του Playstation VR και τώρα έπειτα από 5 μήνες ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στα υπόλοιπα VR συστήματα.

Πρόσφατα λοιπόν η Warner Bros Interactive Entertainment αλλά και η Rocksteady Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε HTC Vive αλλά και Oculus Rift. Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος έρχεται στις 25 Απριλίου 2017 και θα έχει πλήρη υποστήριξη ως προς τα Oculus Touch αλλά gamepad στο PC.

Ο Creative Director της Rocksteady Studios, Sefton Hill, μαζί με την ανακοίνωση δήλωσε, ”Με την κυκλοφορία του Batman στο VR ήταν κάτι εξωπραγματικό για εμάς εδώ στη Rocksteady. Έπειτα από μερικούς μήνες υπομονή πλέον και οι PC gamers θα μπορούν να παίξουν τον τίτλο και να πάρουν τον ρόλο του Bruce Wayne στα χέρια τους. Φυσικά όπως φαντάζεστε αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά”.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της εν λόγω ανακοίνωσης.

Όσο για την τιμή του δεν γνωρίζουμε τίποτα αλλά αν αναλογιστούμε ότι ο τίτλος κάνει $19.99 στο PS VR πιθανότατα θα είναι η ίδια τιμή και στα Oculus Rift και HTC Vive.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ