Ανακοινώθηκε το Call of Duty: WWII The War Machine DLC Pack 2 - VideoGamer.gr
Call of Duty WWII DLC 2
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε το Call of Duty: WWII The War Machine DLC Pack 2

To Call of Duty: WWII έχει καταφέρει και έχει γίνει  ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς αλλά και ένα από τα καλύτερα FPS Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Πρόσφατα λοιπόν η Sledgehammer Games αλλά και Activision ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Call of Duty: WWII The War Machine DLC Pack 2 το οποίο και είναι το δεύτερο σε σειρά DLC του τίτλου. Όπως κάθε φορά έτσι και εδώ θα έχουμε τέσσερις χάρτες για το Multiplayer και ένα Zombie Map. Πιο συγκεκριμένα έχουμε τρεις χάρτες για το Mulitplayer και έναν για το War Mode.

Αρχικά έχουμε έναν χάρτη ο οποίος μας ταξιδεύει στην Αίγυπτο. Μετά πάμε σε χάρτη το οποίο σίγουρα θυμίζει Dunkirk σε μια παραλία στην Γαλλία και τέλος έχουμε ένα Γερμανικό οχυρό στο οποίο γίνονται test πύραυλοι V2. Όσο αναφορά το Zombie Map με τίτλο ”The Shadowed Throne” όπου οι γνωστοί χαρακτήρες μας ταξιδεύουν στην καρδιά του στρατού των Nazi για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό.

To εν λόγω DLC αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2018 στο PS4 και όπως την προηγούμενη φορά έπειτα από ένα μήνα σε Xbox One και PC.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ