Ακυρώθηκε το έκτο Five Nights at Freddy's - VideoGamer.gr
five nights
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ακυρώθηκε το έκτο Five Nights at Freddy’s

H σειρά Five Nights at Freddy’s κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια με το πρώτο παιχνίδι να έχει αγαπηθεί αρκετά από τον κόσμο και έτσι Scott Cawton, δημιουργός της σειράς, αποφάσισε να κυκλοφορήσει και άλλα παιχνίδια, τα οποία και είναι πέντε μέχρι τώρα.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι αναπτύσσεται και ένα έκτος παιχνίδι όμως πρόσφατα έφτασαν μερικά άσχημα νέα για το έκτο παιχνίδι και αυτά τα νέα λένε ότι ακυρώθηκε η ανάπτυξη του.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο Scott Cawton δήλωσε ότι απλά δεν θέλει να δουλέψει πάνω σε αυτό χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δούμε κάτι άλλο από τον δημιουργό η τουλάχιστον μια καλή έκτη προσθήκη στη σειρά στο μέλλον.

five

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016