Ε3 Dreams - Θα δούμε Spiderman φέτος; - VideoGamer.gr
Ε3 Dreams - Θα δούμε Spiderman φέτος; - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ε3 Dreams – Θα δούμε Spiderman φέτος;

Δεν σας κρύβω πως έχω χάσει επαφή τον τελευταίο καιρό με την πλειοψηφία των gaming νέων, όμως η E3 είναι μια μεγάλη συνεχόμενη γιορτή που δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει, όπου φέτος υπόσχεται να ξεπεράσει την περασμένη χρονιά που σίγουρα είχε κάποιες δυνατές ανακοινώσεις-υποσχέσεις (βλέπε Project Scorpio).

Χωρίς να θέλω να κρύψω άλλο τον ενθουσιασμό μου και για την φετινή Ε3 – που για πρώτη φορά δεν πέφτει μέσα σε εξεταστική – αυτό που θέλω να δώ περισσότερο απο τους άσσους στο μανίκι της Sony απέναντι στην Microsoft, είναι περισσότερο υλικό και νέα σχετικά με τον Spiderman τίτλο της Insomniac –  που αγάπησα με το που είδα στην περσινή Press Conference της Sony.

Ήταν κάτι απίστευτο, αναπάντεχο, ενθουσιώδες και με in-engine trailer παρακαλώ. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε μάθει και πάρα πολλά για το αν θα εμφανιστεί καν ο Spiderman, όμως δεν χάνω τις ελπίδες μου καθώς κυκλοφορεί και ταινιούλα σε λιγότερο απο ένα μήνα.

spider-man-homecoming-official-t-770x430-e1494535331965

Εάν τελικά εμφανιστεί, το πιθανότερο είναι να δούμε ένα μεγαλούτσικο κομματι gameplay trailer και πιθανότατα φετινή ημερομηνία κυκλοφορίας, με την Sony να μας έχει ήδη υποσχεθεί μεγάλη γκάμα παιχνιδιών στην φετινή παρουσίαση.

27379838530_3f1af16fc3_h

Δεν βλέπω την ώρα να μάθω περισσότερα στην Press Conference της Sony την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 4 το χάραμα. Φυσικά θα χρειαστεί να ξενυχτίσουμε για την Sony, εξ’ άλλου δεν θα είναι και το πρώτο ξενύχτι για την Sony.

Εσύ θα είσαι συντονισμένος;

Μην ξεχνάς, σήμερα στις 10 το βράδυ μπορείς να παρακολουθήσεις την Press Conference της EA, στο ετήσιο EA Play.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ