Η CI Games έδωσε ένα νέο video για τον πολυ-αναμενόμενο τίτλο της Sniper Ghost Warrior 3. Το gameplay video, διάρκειας 17 λεπτών, παρουσιάζει πολλά νέα στοιχεία για τον επερχόμενο πολεμικό τίτλο.

sniper-ghost-warrior-3

Διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης των αποστολών και drones στο Sniper Ghost Warrior 3!

Το νέο gameplay video που δόθηκε στην δημοσιότητα περιλαμβάνει ένα ολόκληρο campaign από το επερχόμενο παιχνίδι, με τον τίτλο 'Slaughterhouse'. Στο νέο Sniper Ghost Warrior 3 σας δίνεται η δυνατότητα παραμετροποίησης του χαρακτήρα σας καθώς και να διαμορφώσετε κατάλληλα τον εξοπλισμό σας, ώστε να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τους στόχους της εκάστοτε αποστολής. Μπορείτε να διαλέξετε από μία πληθώρα gadgets και όπλων, ενώ ένα από τα στοιχεία που εντυπωσιάζει στον νέο τίτλο της CI Games είναι η χρήση drones.

Μέσα από την αποστολή Slaughterhouse, έχουμε επίσης την δυνατότητα να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στους νέους μηχανισμούς που θα συμπεριλαμβάνονται στον επερχόμενο τίτλο. Πέρα από την δυνατότητα crafting, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην εναλλαγή μέρας/νύχτας, ένα γεγονός το οποίο όπως φαίνεται θα επηρεάζει και τον τρόπο προσέγγισης της κάθε αποστολής από εμάς. Τέλος, ο τρόπος με τον οποίο μας ανιχνεύουν οι εχθροί φαίνεται να έχει αλλάξει, προσφέροντας νέες συγκινήσεις στον τίτλο της CI Games.

sniper-ghost-warrior-3-2

Το Sniper Ghost Warrior 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου 2017 για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το παρακάτω video με την αποστολή Slaughterhouse από το campaign και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!