Έχεις κάνει root την android συσκευή σου και παίζεις Pokemon GO; Διάβασε εδώ πως μπορείς να παίξεις Pokemon GO σε android με root συσκευή μετά το τελευταίο update!

Μία μέρα αποφάσισες να κάνεις root την συσκευή σου, ή την αγόρασες έτσι έτοιμη από κάποιο website του εξωτερικού. Το VideoGamer.gr σε καταλαβαίνει, καθώς είναι πολύ λογικό εξάλλου να θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής σου!

Όχι όμως και η Niantic.

Pokemon GO Σε Android Με Root

Σε περίπτωση που δεν το διάβασες, το καινούριο update (0.37+) του Pokemon GO, δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο παιχνίδι αν το κινητό σου είναι rooted. Και αυτό είναι άδικο για κάποιους που δεν χρησιμοποιούσαν το πλεονέκτημα μιας rooted συσκευής για να "κλέψουν".

Αν λοιπόν έχεις κάνει root την συσκευή σου (και είσαι και λίγο ψαγμένος), πιθανότατα να ξέρεις το Magisk.

Δεν θα πω πολλά πράγματα για το Magisk, απλά μόνο ότι χρησιμοποιείται αρκετά από χρήστες με root αφού μπορεί να σου επιτρέψει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις Android Pay.

Επίσης αν έχεις κάνει root την συσκευή σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακολουθείς το Android Police. Ένα site περί κινητών και όχι μόνο. Το Android Police, λοιπόν, με μερικά βήματα που θα βρεις εδώ, σου δίνει την λύση για να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι ξανά.

Mη ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του VideoGamer Greece για να ενημερώνεστε ASAP για όλες τις προσθήκες στο Pokemon GO και να θυμάστε ούτε το VideoGamer.gr αλλά ούτε και το Android Police φέρουν την ευθύνη, για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στη συσκευή σου από λάθος χειρισμό κατά την ακολουθία των βημάτων:

pokemon go σε rooted android

 Δείτε Επίσης: