Όχι μόνο το PokéVision και το Pokécenter Map είναι δύο site που χρειάζεται οπωσδήποτε να ξέρεις, αλλά το ένα εκ των δύο αποτελεί και εγχώριο "προϊόν"! Πάμε να τα δούμε.

PokéVision


UPDATE:

Η Niantic έπαψε την λειτουργία του PokéVision. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.


 

Σε περίπτωση που κουραστήκατε να γυρνάτε από εδώ και από εκεί ψάχνοντας για τα ίδια rattata και pidgey, μην ανησυχείτε. Ένα καινούριο εργαλείο είναι εδώ και ενώ από καποίους θεωρείτε ως cheat, δεν μπορούμε να αρνηθούμε οτι είναι αρκετά χρήσιμο!

Το PokéVision.com χρησιμοποιεί τις πληροφορίες από τους servers της Niantic (αν και εφόσον αυτοί δουλεύουν σωστά και αποτελεσματικά) προκειμένουν να σου δείξει με ακρίβεια, ποιά Pokemon βρίσκονται κοντά στην περιοχή σου!

pokemon go pokevision near syntagma

Αφού βρείτε την περιοχή που ζητάτε στο χάρτη, με ένα απλό κλικ πάνω της, την μαρκάρετε και αμέσως εμφανίζονται τα Pokemon που είναι δίπλα. Δεν χρειάζεται να κάνετε λογαριασμό ή να συνδεθείτε!

Όπως καταλαβαίνετε η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Ωστόσο, το PokéVision.com δεν αποτελεί κάποιο είδος bot. Αυτό σημαίνει οτι ακόμα πρέπει να βγείτε έξω για να κυνηγήσετε τα Pokemon, ενώ από οτι φαίνεται η ύπαρξη και μόνο αυτού του site έρχεται σε αντίθεση με τους όρους χρήσης και την πολιτική του Pokemon GO όσον αφορά την χρήση των Servers.

Μην ανησυχείτε όμως, καθώς το γεγονός οτι δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο site καθιστά την Niantic αδύναμη να σας "πιάσει".

 

Pokécenter Map


Όσον αφορά το Map του Pokécenter.gr, αυτό δεν θα σας δώσει πληροφορίες για το που βρίσκονται τα Pokemon σε πραγματικό χρόνο. Ο σκοπός του site αυτού είναι οι χρήστες να σχολιάσουν περιοχές στις οποίες βρήκαν (σπάνια και μη) Pokemon. Από εκεί και πέρα οι admins συγκεντρώνουν τις απαραίτητες πληροφορίες και υπολογίζοντας την συχνότητα εμφάνισης των Pokemon στις περιοχές που παρείχαν οι χρήστες, τα σημειώνουν στον χάρτη της Ελλάδας!

Στιγμιότυπο 2016-07-30, 1.36.51 πμ

 

Τι λέτε εκπαιδευτές; Σας φαίνονται χρήσιμα τα δύο site; Και αν ναι, θα τα χρησιμοποιήσετε;

Μη ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του VideoGamer Greece στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα πάντα σχετικά με το Pokemon GO!

Δείτε επίσης: