Σημαντικές επιδιορθώσεις έρχονται για το Pokemon GO, όσον αφορά το μεγάλο θέμα με το tracking των pokemon που αντιμετωπίζει το παιχνίδι.

Ένα post αναρτήθηκε στο blog της Niantic, με τον CEO της John Hanke να αναφέρει τον λόγο που χρειάστηκε να "κατεβάσουν" site όπως το Pokévision. Σύμφωνα με τον CEO, τα site αυτά δημιουργούσαν τεράστιο πρόβλημα στους servers που έκαναν host το παιχνίδι.

Δείχνοντας ένα chart που μπορείται να δείτε παρακάτω, συνέχισε αναφέροντας πως το πρόβλημα της καθυστέρησης του παιχνιδιού στην λατινική Αμερική μπορεί να αποδωθεί στην ύπαρξη αυτών των site, η οποία κρατούσε πίσω την ομάδα του Pokemon GO με την ίδια να προσπάθει να λύσει τα προβλήματα καθώς και να προσθέσει καινούρια στοιχεία μέσα στο παιχνίδι.

epidiorthwseis pokemon go

Στο ίδιο post, ο John Hanke αναφέρεται και στο πρόβλημα του tracking, ένα τεράστιο θέμα για τους παίχτες του Pokemon GO. Αρχικά, το παιχνίδι έκανε χρήση του συστήματος "τριών βημάτων" για το tracking, έτσι ώστε οι παίχτες να γνωρίζουν πότε πλησιάζουν και βρίσκονται κοντά σε ένα Pokemon.

Ωστόσο, λόγω ενός bug που έθετε τα Pokemon να βρίσκονται πάντα "3-βήματα" μακριά από τον παίχτη, η Niantic αφαίρεσε την λειτουργία αυτή στον τελευταίο της update.

Σύμφωνα με την εταιρία, η οποία δουλεύει πάνω στο θέμα μέχρι το επόμενο update, το feedback από τους χρήστες είναι πολύ σημαντικό για αυτούς καθώς θα τους βοηθήσει στην παρουσίαση νέων features στο προσεχές μέλλον.

Τέλος η εταιρία μίλησε, μέσω twitter, για άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μέσα στο παιχνίδι. Ένα νέο bug αποτρέπει τους παίχτες από το να λαμβάνουν τα bonus XP από τα αντίστοιχα throws.

Ευτυχώς, όπως και με τα άλλα προβλήματα, η Niantic μας διαβεβαιώνει οτι δουλευεί πάνω σε αυτό.

Μπορείται να βρείτε το original post της Niantic εδώ.

 

Δείτε επίσης: