Το Xfastest.com διέρρευσε, μία μέρα νωρίτερα από τις επίσημες ανακοινώσεις, 3DMark benchmarks της Nvidia Geforce GTX 1060 και ανάβει φωτιές στα GPU Wars!

Η κάρτα που έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένα είναι η Nvidia GeForce GTX 1060 βασίζεται στο GP106 με 1280 CUDA cores και 80 TMUs. Η κάρτα ξεκινάει στα 1506 MHz αλλά μπορεί να κλοκαριστεί μέχρι τα 1708 MHz από τους drivers!

 

 

nvidia gtx 1060 διέρρευσαν benchmarks

 

 

Η κάρτα έρχεται επίσης με 6 GB GDDR5 μνήμη που τρέχει στα 8 GHz. Φημολογείται ωστόσο πως η κάρτα θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με 3 GB μνήμης!

Ας περάσουμε στο ενδιαφέρον κομμάτι: όπως θα δείτε και στα benchmarks, η κάρτα φέρεται να έχει καλύτερες επιδόσεις της AMD Radeon RX 480 (δείτε τα benchmarks εδώ), ενώ αναμένεται να έχει και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

 

nvidia geforce gtx 1060 διέρρευσαν benchmarks nvidia geforce gtx 1060 διέρρευσαν benchmarks

Image Credits:Xfastest.com

 

 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μία ημέρα ακόμη για τις ανακοινώσεις, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας, που φημολογείται πως θα είναι η 13/7 ! Η τιμή της αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστική γύρω στα 250$ για να πιέσει την αντίστοιχη πρόταση της AMD!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο videogamer.gr για περισσότερες ειδήσεις, αύριο!

 

 

Featured Image Credit: Benchlife